Blogg
27 november 2014 08:56

Charlotte Haid Bondergaard bloggar från Friends

Charlotte Haid Bondergaard är en av dressyrryttarna under Sweden International Horse Show. Under helgen bloggar hon hos Ridsport inifrån Friends arena - häng med en proffsryttare under tävlings- och showdagarna!

Hej!

Mitt namn är Charlotte och det ska bli väldigt roligt att blogga för er läsare hos tidningen Ridsport. Jag kommer att skriva om mina tävlingsdagar i Friends arena och även berätta om våran clinic i Mälarhöjden på måndag och tisdag. Resan började redan i måndags med packning och planering. Något som inte är helt enkelt med fyra hästar, två ryttare, två lastbilar och två stall.

Nu är jag och min tävlingshästskötare Elisabeth på väg mot Stockholm i lilla lastbilen. Robban var inte så glad över att lämna Triviant i stallet och Triviant var i sin tur sur för att han inte fick följa med. Efter några nertrampade tår och mycket mat gick Robban ändå med på att åka och Triviant kommer upp till Friends redan imorgon (läs i dag).

Vi lämnade Skånes nio plusgrader och är nu snart framme i Stockhoms vinter och är glada över att Rasmus ordnade med vinterdäck till oss!

Vi är riktigt taggade och ser mycket fram emot vad Friends arena har att erbjuda. Missa inte bildspelet med bilder ovan, fler bilder kommer efter första träningen som är redan (igår) ikväll kl 21.00.

Vi hörs snart igen!

/Charlotte

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden