Blogg
5 september 2014 22:38

Vi har gått maratonbanan

Från halv ett till klockan sex gick vi hinder. Vi gick, tittade på Fredrik när han sprang och klockade sig själv och analyserade olika vägar, underlag och kanter som kan tippa vagnen.

Sen gick vi en runda till efter en halvtimmes paus till mörkret kom och vi konstaterade att det hade varit ganska gott med mat.

Tyvärr passade ju ett land  på att festa bakom vår lastbil till klockan halv två på natten igår kväll. Herr Persson tyckte det vart för mycket och gick ut för att be dem sänka musiken men möts av en annan kusk som tyckte att han istället kunde joina och dansa och ta en drink. Att denne kusk sen satt på kuskbocken klockan sju på morgonen för att köra sina stånghästarna innan dressyren var ju helt fantastiskt.

I morgon gäller det, maratonhindren stänger strax efter tio så vi har en ganska lång tid på oss att gå dem i morgon bitti. Håll tummarna för oss! Det är jag som står där bak och agerar tyngd och Marcus som står däruppe och har koll på vägen.
/Antonia

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden