Världen
7 mars 2020 13:39

Coronaviruset gör att FEI flyttar forum online

SmittsamtPå grund av coronaviruset som sprider sig snabbt genom Europa och resten av världen, har FEI beslutat att hålla sitt kommande Sports Forum online istället för i Lausanne, Schweiz.

Coronaviruset gör att FEI flyttar forum online
FEI har ställt in sitt årliga sportforum, och flyttar delar av det online.

FEI Sports Forum hålls varje år i april, men nu blir det ändring i det årliga upplägget. På grund av coronaviruset konstaterar FEI att det blir för stor risk att samla människor från hela världen i Lausanne, och man har därför tagit beslutet att ställa in det fysiska forumet. Istället kommer delar av programmet att arrangeras online, bland annat punkterna om anti-dopingregler och OS och Paralympics i Tokyo.

FEI skriver i ett pressmeddelande att de kommer att ta upp andra ämnen som var planerade till sportforumet – som krav och standard på tävlingar, hästskötarnas status och coaching – vid ett senare tillfälle.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden