Avelsnyheter
13 november 2017 15:30

Crowdfundingsuccén fortsätter

Ny insamlingTherese Nilshagen fick sitt SWB-föl och nu kör Swedish Warmblood And Riders Trust mot nya mål. Vem nästa ryttare blir som sponsras av föreningen avgör allmänheten.

Crowdfundingsuccén fortsätter
Therese Nilshagen fick sitt SWB-föl Portofino MVG. Nu kör SWART igång med en ny insamlingsomgång till en ny ryttare. Foto: Roland Thunholm

På bara en månad fick SWART (Swedish Warmblood And Riders Trust) ihop över 200 000 kronor genom insamlingar, och Therese Nilshagen kunde köpa sin första egna SWB-häst vid SWB:s elitfölsauktion i höstas.

Efter succén fortsätter nu SWART på den inslagna vägen. En ny, lämplig kandidat som ska förses med en SWB-häst ska utses. Den här gången är det inte SWART som avgör vilken ryttare de ska stötta utan det är upp till var och en att fram till årsskiftet komma med förslag. Därefter kommer SWART att presentera kandidaterna och vem som blir den utvalda avgörs visa SMS-röstning.

Känner man sig säker på att man vill stötta även den kommande ryttaren med en slant så har donationskampanjen redan börjat. Kontonummer och swishnummer är desamma som tidigare.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden