Sverige
26 april 2021 06:15

Då släpps biljetterna till hästfesten i Friends Arena

SIHS 2021Det planeras för fullt inför en riktig hästfest i Stockholm i slutet av november. Nu är det klart när biljetterna släpps.

Då släpps biljetterna till hästfesten i Friends Arena
Pegasus följde med från Globen till Friends och är ett självklart inslag i Sweden International Horse Show. Foto: Roland Thunholm

I ett pressmeddelande lovar Svenska Ridsportförbundet att årets evenemang kommer att bjuda på sport och show på samma höga nivå som tidigare.

–  Efter att vi tvingades ställa in SIHS förra året på grund av coronapandemin är vi nu mer laddade än någonsin, säger Christin Ericsson, Event Director Sweden International Horse Show, i pressmeddelandet.

– Vi ser verkligen fram emot att återigen få bjuda in publiken till vårt unika koncept med världsledande ekipage inom fem tävlingsgrenar, internationella och svenska showartister och härlig julstämning.

Vanligtvis släpps biljetterna den här tiden på året, men nu berättas det att det inte kommer att gå att köpa biljett förrän i slutet av juli, då det första släppet görs. Det stora biljettsläppet blir inte förrän i augusti.

Sweden International Horse Show är planerat att arrangeras 25-28 november 2021.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden