Dressyr
28 juli 2018 19:59

Dansk GP-seger i Laholm – Ditte Egholm Nielsen bästa svensk

SommardressyrMånga klasser och generösa priser - sommardressyren i Laholm lockar stora startfält. I lördagens Grand Prix blev det dansk seger, med Ditte Egholm Nielsen och Bretagne på andra plats.

Dansk GP-seger i Laholm – Ditte Egholm Nielsen bästa svensk
Stine Bøiehøj tog hem GP-segern i Laholm, med Ditte Egholm Nielsen på andra plats. Foto: Laholms Ryttarförening

Laholms Ryttarförening anordnar denna vecka sin sommardressyr, och har runt 500 starter under fem dagar. Under lördagen reds en Grand Prix med tolv startande ekipage, där segern och prischecken på 10 000 kronor gick till danska Stine BøiehøjNordhøjs Bentley med 67,283 procent.

Tvåa i klassen placerade sig Ditte Egholm NielsenBretagne med 65,616 procent och trea kom Beata Söderberg på Harmony’s Fiorano med 65,290 procent.

Under lördagen reds även en intermédiaire I med 16 startande ekipage. Denna klass vanns av Mette UbbesenCleopha’s Kazmir med 69,657 procent. I fredagens intermédiare II segrade Johan Svensson Rosmarin med 70,098 procent.

Under söndagen fortsätter meetinget med bland annat Grand Prix Kür och Intermédiare I Kür.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden