Hoppning
21 november 06:15

De är helgens 1,45-vinnare

NationelltDet har hoppats några 1,45-klasser i Sverige under helgen. Vi har koll på vinnarna.

De är helgens 1,45-vinnare
Hedda Wallin är en av helgens 1,45-vinnare. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Roland Thunholm

Flyinge Hästsportklubb hade en 1,45-klass på sitt trestjärniga meeting på söndagen.

Det var 18 ekipage som kom till start, men trots att det var en bedömning A1:a blev det ingen omhoppning. Henriksdals Ryttarförenings Sofia Kroon var den enda som nollade grundomgången, detta tillsammans med Candy (SWB sto f 2015 e Coventry-King Louie, uppf Lars Forsström, äg Crown Horses AB och JSM Horses & Health).

Hon kunde hämta hem segerpremien på 2 500 kronor utan omhoppning. Närmast efter sig hade hon Jörgen Larsson/Outlaw som var snabbast av de sex med 4 fel.

Resultat, Flyinge

Även Strömsholms Ridsportförening hade en trestjärnig 1,45-hoppning på söndagen.

16 ekipage gjorde upp och fyra av dem var felfria i de båda faserna. Mantorp Hästsportförenings Hedda Wallin var snabbast bland dubbelnollorna tillsammans med Couleur WL (SWB val f 2014 e Cinsey-Agricola, uppf Walltorp Lantbruks AB, äg Walltorp Lantbruks AB och Tives stall). Det blev en segerpremie på 5 000 kronor för ekipaget.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden