Sport
8 juli 2015 15:27

Fem fajtas om platser i svenska laget

Sylve Söderstrand har fortfarande inte bestämt vilka fyra som ska rida i det svenska laget i Nations Cup på fredag i Falsterbo. Men de fem kandidater som han tidigare har aviserat står fast.

Fem fajtas om platser i svenska laget
Rolf-Göran Bengtsson har Clarimo Ask med sig till Falsterbo. (Arkivbild)

De fem som slåss om fyra lagplatser på fredag är Rolf-Göran Bengtsson, Peder Fredricson, Douglas Lindelöw, Henrik von Eckermann och Helena Persson. Sylve Söderstrand vill dock inte säga vilka fyra som kommer att rida i laget förrän han har sett ekipagen inne i på banan. 

– Det är en jätteviktig tävling och det är kul med ett så bra svenskt lag med många yngre ryttare. Jag tycker att vi har fått en bra mix mellan äldre och yngre ryttare i laget, sade Sylve Söderstrand på en presskonferens under onsdagseftermiddagen. 

Det finns en tanke kring vilken ordning de ska rida.
– Men vi vill att morgondagen ska vara klar först. Det här är det absolut starkaste startfältet i Nations Cup på många år. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden