Hoppning
2 september 2018 15:59

Douglas Lindelöw femstjärnig GP-tvåa

Internationellt Douglas Lindelöw och Zacramento blev tvåa i söndagens femstjärniga Grand Prix över 1,60-hinder på Brussels Stephex Masters i Belgien. I den trestjärniga Grand Prix-hoppningen var Stephanie Holmén och "Sparven" delade treor.

Douglas Lindelöw femstjärnig GP-tvåa
Douglas Lindelöw och Zacramento i Nations Cup i Falsterbo i juli. Arkivbild: Roland Thunholm

Douglas Lindelöw och Zacramento (SWB val f 2005 e Cardento-Cortus, uppf Björn Mattsson, äg Håkansson Häst Ab) var ett av sex ekipage som nollade den 46 ekipage stora klassens grundomgång.

Det svenska ekipaget satte en nolla även i omhoppningen, men var långt i från segrande tysken Marcus Ehnings tid med Comme IL Faut 5. Hingsten var över tre sekunder snabbare än Zacramento och har visat grym form under meetinget med en seger i fredagens 1,55-klass också.

Douglas Lindelöws placering gav en prischeck på ungefär 600 000 kronor.

Tidigare på söndagen gick det även en trestjärnig Grand Prix över 1,50-hinder med 44 startande på samma meeting. Där blev VM-reserverna Stephanie Holmén och Flip’s Little Sparrow delade treor efter fyra fel i omhoppningen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden