Hoppning
22 mars 2021 14:30

”Hästarna är väldigt redo för OS”

StorsatsarDet är mycket nu för Douglas Lindelöw som både säljer gården och siktar mot Tokyo. Men det råder inga tvivel om vad som ligger högst upp på agendan. "Jag siktar jättemycket på OS", säger han i en intervju.

”Hästarna är väldigt redo för OS”
Casquo Blue är ett av Douglas Lindelöws OS-hopp. Foto: Roland Thunholm

Douglas Lindelöw har fått en kanonstart på året med två GP-segrar och flera topplaceringar. Just nu är det dock karantän som gäller för stjärnhästarna Casquo Blue och Cheldon efter hemkomsten från Sunshine Tour i Vejer de la Frontera. Lite snöpligt känns det allt, menar Douglas Lindelöw som satsar allt han har mot årets  stora mål.

– Jag siktar jättemycket på OS. Det känns för dagen som att hästarna är väldigt redo för det. Det ligger absolut högst upp, säger han i en intervju med Expressen.

Med både pandemi och utbrott av EHV-1 är det svåra just nu själva planeringen inför OS.
– Vi ska ha en OS-avstämning i början på april med förbundsledningen och SOK. Så vi hoppas att vi kan lägga en plan då.

Mitt i OS-satsningen jobbar Douglas Lindelöw även med att lägga om verksamheten. Gården där han har sin bas tillsammans med mamma Agnetha Lindelöw är till salu och önskemålet är att skala ner unghästverksamheten till förmån för mer fokus på själva sporten.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden