Ponny
30 juli 2014 15:42

Dressyr inleder ponny-EM

Ņrets ponny-EM i dressyr, fälttävlan och hoppning avgörs i irländska Millstreet. Alla svenska fälttävlansponnyer godkändes under onsdagens veterinärbesiktning.

Dressyr inleder ponny-EM
Selma Hammarström med Three Walls Breeze är klara för start i fälttävlans-EM för ponnyer på Irland. www.eventingphoto.com

Det svenska ponnylag som tävlar vid EM i Millstreet, Irland, som har dragit igång idag gick samtliga igenom besiktningen. Mer drama var det i de tyska och holländska lagen som fick se varsin ponny skickas till holdingbox. 

För Hollands Anne Groet Koerkamp slutade dagen dock bra då hennes Urban accepterades vid en andra inspektion. För Tyskland slutade det däremot i moll då Linda Försters ponny Dream Star 3 inte kom åter och med det alltså är ute ur tävlingen. 

Tyskland reste dock med sex hästar i bagaget till Millstreet och är fortfarande högaktuella vad gäller lagtävlandet. 

I det svenska laget rider Michelle Ettwein med Midnight af Lergraven, Klara Hammarström med Creemully Melody och Selma Hammarström med Three Walls Breeze.

Hanna Broms

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden