Ponny
30 november 2013 10:35

Dressyrryttarna ny webbrealityserie

På tordag är det premiär för webbrealityserien Dressyrryttarna där tittarna får följa tre unga dressyrryttares vardag. "Drivkraften är att visa arbetet bakom varje rosett", säger 12-åriga Clara Egholm Hebsgaard som medverkar i serien.

Dressyrryttarna ny webbrealityserie
Cornelia Svensson, 18, Clara Egholm Hebsgaard, 12 och Paula Bon Persson, 12. 555DESIGN

Webbrealityserien består av sex delar och sänds en gång i veckan med början nu på torsdag. Huvudpersonerna är ungdomsryttarna Paula Bon Persson, 12, Clara Egholm Hebsgaard, 12 och Cornelia Svensson, 18. Tittarna får en inblick i tävlingsryttarnas vardag och i deras jakt på rosetterna.
-Vi har kameror som följer oss i vår vardag, drömmar, problem, mål, träningar, tävlingar och när vi besöker olika aktörer inom ridsporten. Två av oss har redan en blogg, och webb-tv-serien blir ytterligare ett steg att visa jobbet bakom varje dressyrrosett, säger Cornelia Svensson.

Se teasern redan nu:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden