Ponny
4 maj 2014 11:18

Dubbelt för My Hahlin

Helgens nationella ponnyklasser hos Vännäs RF, med kval till Sweden International Horse Show Ponny Kür, gav inte bara en utan två vinster för hemmaklubbens My Hahlin.

Kvalet till SIHSPonnyKür för kategori D gick som söndagens morgonklass i FEI:s individuella mästerskapsprogram och fick fyra startande. Med 71,992 procent i utdelning för uppvisningen med Moflos Variant (val f -04 e Henfynyw Tywysog RWC-Vallas Caracas RWD, uppf J Staaf) blev det en helt överlägsen seger för My Hahlin.

Hemmaekipaget var lika övertygande i lördagens FEI lagtävlansprogram, där segern skrevs till 72,821 procent.

De nationella klasserna för kategori B hade endast tre respektive två startande. Lördagens Lätt A:4 vanns av Ellen Ågren och den 19-åriga, Hollandfödda Daisy på 63,13 procent och i söndagens Lätt A:P0 blev segerresultatet 65,333 för Lotta Bergman och Ferrari Så Klart (val f -02 e Shilstone Rocks Snowlord-Shilstone Rocks Day of Fury C, uppf UB Ideryd).

Resultat
Aktuell ställning SIHSPK

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden