Fälttävlan
1 juni 2013 09:25

Dubbelt svenskt i topp

(Uppdaterad) Det är inte bara Sara Algotsson Ostholt som gör bra i från sig i polska Strzegom. ńven i den korta trestjärniga klassen är det blågult i topp genom Niklas Lindbäck och Mister Pooh efter dressyren. Det har regnat oavbrutet under lördagen, och arrangören har därför beslutat att avbryta den korta trestjärniga klassen.

Mister Pooh fick 40,50 straff i fredagens dressyr i den CIC*** som går i Polen den här helgen. Det räckte för att ta ledningen. Klassen ingår också i Nations Cup, men Sverige har inget lag till start. Det har regnat mycket i Strzegom, och därför har arrangören beslutat att ställa in terrängen i klassen.

Redan i torsdags tog Sara Algotsson Ostholt och Reality greppet om den långa trestjärniga klassen som går på samma tävling. Terrängen i den klassen reds på lördagens förmiddag.

I den långa tvåstjärniga klassen ligger Therese Viklund och Mocca SE tvåa med 42,4 straff. Terrängen i den klassen kommer eventuellt att ridas i morgon eller på måndag. 

Tävlingens CIC* är redan färdiggriden. Där blev Christoffer Forsberg bästa svensk tillsammans med Dekorateur Baumeister. Ekipaget slutade sexa av drygt 70 startande. 

Resultat CIC***
Resultat CIC**
Resultat CIC*
Läs mer
Läs om hur du kan följa tävlingen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-