Körning
21 juli 2013 20:58

Elander körde hem tävlingen

Enbetskusken Lena Elander från Salaorten har haft en fin helg i Vaggeryd. Hon vann dressyren, var trea i maraton och vann precisionskörningen. Det gav henne en totalseger på 134,62.

Elander hade en riktigt god marginal till tvåan, Peter Carlsson från Nordhallänningarna, som slutade på 145,50.

Marie Kahrle, som startade sin andra svårklasstävling med Flyingestoet Druva som dragits med en del skador men nu är tillbaka i god form, gjorde ett ryck i sista momentet och blev trea både där och totalt. Därmed kan Marie Kahrle göra comeback i SM-sammanhang om några veckor.

På ponnysidan släppte inte Ewa Kolmodin Weijmar förbi någon sista tävlingsdagen och vann alltså totalt. Likadant var det i klassen för enbet, ponny där Rebecca Kristiansen närmast defilerade mot segern. Poängen var 126,73. Tvåa blev Ingrid Hesslo Levin på 149,32. I parklassen häst startade bara två ekipage och bäst gick Eva Ottosson som vann utan större besvär på 161,08.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 107 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-