Hoppning
29 april 2018 18:55

Emelie Karlberg vinnare i sin 1,50-debut

NationelltEmelie Karlberg och De Vleut gjorde sin första start i 1,50-hoppning på Sundbyholms elittävlingar på söndagen. Som enda nolla i klassen tog ekipaget hand om den blågula rosetten.

Emelie Karlberg vinnare i sin 1,50-debut
Emelie Karlberg och De Vleut trivs uppenbarligen på Sundbyholm. För två år sedan vann de en medelsvår klass, på söndagen vann ekipaget sin debut i 1,50. Foto: Roland Thunholm

Det var 14 ekipage som gjorde upp om priserna i söndagens 1,50-klass som var en ren tidshoppning. Debutanterna Emelie Karlberg och De Vleut (SWB val f 2008 e Vleut-Caretino, uppf Stal Hendrix, äg Emelie Karlberg) var enda ekipaget som var felfria – och då gjorde det inget att de var lite långsamma – segern gick till Skästaekipaget ändå.

Allra snabbast var Niklas Arvidsson med hingsten Hasard 1245, men ekipaget var ett av sju med fyra fel i protokollet. Det blev en andraplats, före Daniel Svensson/Bentley V.D.M.

Tävlingarna på Sundbyholm fortsätter nästa vecka också, bland annat med en Grand Prix över 1,50-hinder på tisdag.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-