Fälttävlan, Ponny
31 mars 2018 07:26

Engla Westerberg vann CNCP1* i Tågarp

RegionaltTågarportens Ryttarförening trotsar vädrets makter denna påskhelg och kör årets första fälttävlan för hästar och ponnyer med flera klasser. Engla Westerberg vann långfredagens enstjärniga klass för ponnyer tillsammans med Magnificent.

Engla Westerberg vann CNCP1* i Tågarp
Det fanns en oro före påskhelgen att tävlingarna i Tågarp inte skulle gå att genomföra på grund av vädret, men nu är de i full gång. Arkivbild: Annelie Frank

Engla Westerberg och Magnificent (SH val f 2010 e Dirco Hästak-Okänd, uppf Linda Johannesson, äg Linda Johannesson och Engla Westerberg) slutade på sitt dressyrstraff 34,6 i långfredagens CNCP1* på Tågarps regionala tävlingar. Det räckte till seger med knappt 2 straff före danska gästen Astrid Skovgaard.

Totalt startade 13 ekipage klassen som var den högsta för ponnyer i den svenska årspremiären. Under helgen avgörs också bland annat en CNC1* för häst.

Det fanns en oro innan tävlingarna att de inte skulle gå att genomföra på grund av den sena vintern, och då framförallt om marken skulle vara frusen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden