Blogg
9 juni 2016 18:06

Falsterbo närmar sig

Hos Stina Lillje händer det en hel del. Det är action på såväl tävlingsbanan med Falsterbokval som i stallet där två föl kom till världen samma dag.

Veckorna rullar på och vi har hunnit med ett gäng väldigt bra tävlingar, blandannat två meeting i rad i Norrköping, väldigt smidigt när man kan åka hem några dagar och byta hästar. Där kvalade unghästarna klart till Falsterbo, har två  5-åringar och en 6-åring i år.

I Norrköping debuterade jag även 145 på Hot Stuff, jag har inte hoppat svår hoppning på fyra år!!! Det går verkligen snabbt upp och ner i denna sport, jag har satsat mer på att bygga upp gården och nya hästar inför framtiden ett par år, men nu känner jag mig redo igen med ett  helt gäng fina hästar på väg upp, så kul!

Falsterbohästarna fick sedan gräsdebutera på slottsbanan på Strömsholm, nyttigt och de skötte sig, 5-åringarna har nu en kortare vila för att sedan finslipa formen inför Falsterbo.  Nästa meeting för oss blir Fjärås i midsommar med blandannat 7 star finalerna, första gången för mig där men hört mycket bra om tävlingen.

Våra två ston har fölat också, båda två samma kväll!! Två fina stoföl, min e Bravour ska heta Li Belle ”Bella”.

Vi har fått en ny showgroom i teamet, Emmie, hon har snabbt kommit in i gänget och redan hunnit göra massa tävlingar. Otroligt viktigt att hela teamet runtomkring fungerar och samarbetar, behövs med mycket hästar och tävlingar, samt en chef som har lite kontrollbehov ; )

Vi passar såklart på att äta så mycket glass vi hinner med om dagarna och skämma bort hästarna med några timmar i stora gräshagar, de är vi alla värda!

Ha det bra!
Stina

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden