Fälttävlan
28 februari 2015 10:43

Samlat SM på Flyinge

I juli blir det en fälttävlansvecka med SM för seniorer, unga ryttare, juniorer och ponnyer i Flyinge och Revinge. Det är Pro Eventing RF som ordnar mästerskapen.

Samlat SM på Flyinge
Det har ordnats flera tävlingar på Flyinge senaste åren. Här är Hanna Berg i gång under Baltic cup 2013.

Alla fälttävlansentusiaster har en sommarvecka att se fram mot. Den 13-19 juli blir det ett samlat SM för seniorer, unga ryttare, juniorer och ponnyer i Flyinge och Revinge. Under veckan kommer även en del andra arrangemang som öppen träning för Team JYR och möjlighet att ta fälttävlanskort att ordnas.

Ponnyerna har sitt mästerskap på Ted Velanders bana i Revinge medan hästarnas SM går på Flyinge. Det är rutinerade Pro Eventing RF som arrangerar tävlingarna. 
– Det ska bli spännande och kul att arrangera, säger Anette Berg, representant för styrelsen i Pro Eventing RF, i ett ptessmeddelande.
– Ett bra samarbete och samtidigt god chans att visa sporten ur alla synvinklar. Jag är tacksam för att vi inom fälttävlan kan tänka nytt, vara kreativa tillsammans och satsar på förbättringar hela tiden, säger Lars Christensson, ordförande i arrangörsnämnden för fälttävlan.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden