Dressyr
28 juli 2018 21:15

Fjärde och femte plats för svenskarna i Nations Cup

Nations CupI helgen gäller det om Sverige ska ta hem totalsegern i dressyrens Nations Cup. Dagens resultat placerade svenskarna i mitten av resultatlistan.

Fjärde och femte plats för svenskarna i Nations Cup
Sofia Möller och Royalist red ihop 67,085 procent i Hickstead (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Under lördagen har ryttarna som rider Grand Prix Special i Nations Cup ridit klart i Hickstead, Storbritannien. För Sverige startade Per SandgaardCharmeur och Sofia MöllerRoyalist. Per red ihop 67,638 procent och kom på fjärde plats av sju ryttare. Sofia kom på femte plats med 67,085 procent.

Under söndagen avgörs årets sista Nations Cup-meeting. I GP küren startar Natalie OldforsMicky M och Charlotte Haid BondergaardRoberto des Frettes för Sverige. Leder tävlingen i Hickstead gör fortfarande Frankrike.

Under lördagen reds även en tresjtärnig Intermediaire I kür. Där placerade sig Carl Hedin och Memphis på femte plats med 71,7 procent.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden