Dressyr
21 augusti 2021 06:21

Fler ekipage uttagna till EM i Hagen

MästerskapNu har både Danmark och Belgien offentliggjort vilka ekipage som tagits ut till EM i dressyr i tyska Hagen.

Fler ekipage uttagna till EM i Hagen
Cathrine Dufour och Bohemian. Foto: FEI/Christophe Taniere

Det är  Ridehesten som berättar om den danska truppen till mästerskapet.

Det är två av medlemmarna i det danska lag som blev fyra på OS: Cathrine Dufour/Bohemian och Nanna Skodborg Merrald som dock inte rider sin OS-häst utan Atterupgaards Orthilia. Övriga ekipage i det danska seniorlaget är Charlotte Heering/Bufranco och Daniel Bachmann Andersen/Marshall-Bell

Danmarks U25-trupp består av Emma Skov/Cracker Jack, Josefine Hoffmann/Hønnerups Driver, Sandra Aagaard Hyrm/Heslegaards Rismon och Victoria Vallentin/Brooklyn.

Eurodressage berättar att Belgiens seniorlag består av Laurence Roos/Fil Rouge, Domien Michiels/Intermezzo van het Meerdaalhof, Alexa Fairchild/Dabanos d’O4 och Thibault Vandenberghe/Santiago Song.

 

Belgiens U25-lag består av Lore Vandenborne/Ikke Pia van de Bergerhoeve, Suraya Hendrikx/Black Beauty, Laura de Graeve/Charlie och Lauranne Lammens/Hilcara van het Vijverbos.

Sveriges förbundskapten har aviserat att det svenska laget tas ut efter helgens SM.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden