Ponny
24 november 2015 10:53

Fler ponny-SM avgörs Skåne

Fler SM-arrangörer inför 2016 är klara och det blir Skåne rakt igenom för ponnyryttarna. Sist ut i raden är Malmö Civila RF och Klagshamns RF som arrangerar utomhus-SM i hoppning för ponny medan närliggande Helsingborgs FRK blir värd för motsvarigheten inomhus.

Fler ponny-SM avgörs Skåne
Årets mästare i hoppning, Ottilia Lundgren och Ocean des As. Här vid EM på Ribersborg där ponny-SM i hoppning 2016 ska avgöras.

På Svenska Ridsportförbundets tävlingssektions senaste möte spikades tre skånska klubbar som arrangörer för ponny-SM i hoppning nästa år. Malmö Civila RF och Klagshamns RF står värd för utomhusmästerskapet på Ribersborg, där ponny-EM gick i somras. Datumet i kalendern är satt till 3-6 augusti. Under hösten är det åter dags för landets bästa ponnyryttare att styra mot Skåne. Då avgörs inomhus-SM i hoppning hos Helsingborgs FRK.

Ytterligare ett ponny-SM går i Skåne till sommaren. Sedan tidigare var det klart att dressyr-SM går hos Dagstorportens RF i juli.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden