Hoppning
30 april 2018 12:06

Flera internationella framgångar för svenska ekipage

InternationelltAlexander Zetterman, Angelie von Essen och Erika Lickhammer har visat vad de går för på internationella tävlingar runt om i Europa under helgen.

Flera internationella framgångar för svenska ekipage
Alexander Zetterman hoppas mycket på Mamma Mia som vann en Grand Prix i helgen. (Arkivbild) Foto: Roland Thunholm

Annelie von Essen hoppade 10-årige Daniel till en femteplacering i en tvåstjärnig Grand Prix över 1,45-hinder på meetinget i Chepstow, Storbritannien, på söndagen.

Resultat, Chepstow

Alexander Zetterman slog till och vann den avslutande Grand Prix-klassen över 1,40-hinder med SWB-stoet Mamma Mia (e Click and Cash-Irco Mena, uppf Hans Delling äg Royne Zetterman AB, Incitamentet AB) på det trestjärniga meetinget i Eschweiler, Tyskland, på söndagen.
– Det var Mama Mias första internationella Grand Prix och hon vann en lägre klass också så det är glädjande. Hon är bara åtta år så vi hoppas så klart hon fortsätter utvecklas så här fint, säger Alexander Zetterman om stoet som tidigare bland annat har visat vad hon kan i årgångsklasser i Sverige.

Resultat, Eschweiler

Erika Lickhammer och Paris tog en av de sista placeringarna när de slutade tolva i Grand Prix-klassen över 1,55-hinder som avslutade det trestjärniga meetinget i franska Maubeuge på söndagen.

Resultat, Maubeuge

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden