Hoppning
29 augusti 2020 11:35

Flera lågoddsare i ATG Riders League – följ sändningen live

ATG-hoppningNu är det klart vilka 20 ekipage som kvalat vidare i ATG Riders League Grand Prix, som avgörs i Norrköping under lördagen. Flera lågoddsare som Fredrik Jönsson på Coldplay och Emma Emanuelsson med Chaploon finns i startfältet på tävlingen som alla kan följa digitalt.

Flera lågoddsare i ATG Riders League – följ sändningen live
Emma Emanuelsson och Chaploon. Foto: Roland Thunholm

Den tredje omgången av ATG Riders League avgörs i dag lördag i samband med Norrköping Horse Show. Efter torsdagens kval blev det klart att såväl Emma Emanuelsson som Fredrik Jönsson är i final, och de var på lördagsförmiddagen båda lågoddsare hos ATG.

I finalen finns också Douglas Lindelöw, Irma Karlsson, Jens Fredricson, Stephanie Homén och flera andra namnkunniga ryttare.

Lördagens delfinaler avgörs i flera heat, där heatsegrarna och de bäst placerade sedan möts i winning round. Alla heat plus winning round sänds live och är spelbara hos ATG.

Sändningen startar kl 11.40 och kan följas på atg.se. Första heatet, som gäller 1,35-hoppning, drar igång kl 12.00. Delfinalerna i 1,50-klassen startar kl 13.20, medan finalerna går med start kl 18.
Länk till sändningen hos ATG.

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden