Hoppning
1 augusti 2020 16:27

Finalklart i ATG Riders League på Sundbyholm

Summer GamesDet är klart för final i ATG Riders League på Sundbyholm. Jens Fredricson, Peder Fredricson och Emma Emanuelsson har med hästar till bägge finalerna. Bägge finalerna kan ses på Equisport.

Finalklart i ATG Riders League på Sundbyholm
Emma Emanuelsson och Chaploon vann ett av lördagens 1,50-heat. Foto: Roland Thunholm

20 ryttare har kvalat in till kvällens finaler i ATG Riders League på Sundbyholm utanför Eskilstuna. Tio ryttare är klara för winning round på 1,50-nivå. Lika många är med till finalen på 1,35-nivå.

Jens Fredricson har hästar med i både 1,50-finalen och 1,35-finalen. I 1,50-finalen rider han Cosmopolit (e Cohiba-Calido I). Med Con Tempi gjorde han ett suveränt kval och var väldigt snabb.
– Hästarna har hoppat fint. Nu gäller det att hålla sig i skuggan och se till att dricka tillräckligt med vatten, sa han efter kvalen.

Även Emma Emanuelsson har hästar med i båda finalerna. Hon rider Joyful på 1,35-nivå och Chaploon i 1,50-finalen. Även Peder Fredricson är med i båda finalerna. I 1,50-finalen rider han H&M Crusader Ice som ännu är relativt ny på de här höjderna. H&M Chacco Dia går 1,35-finalen. Inför finalerna är ekipagen ”nollade”, endast startordningen säger något om placeringen i respektive heat.

Lilla finalen drar igång klockan 19.10, därefter väntar stora finalen klockan 19.45. Bägge kan ses på Equisport.

Resultat- och startlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden