Fälttävlan
16 november 2019 18:54

Flyinge bjuder på inomhusfälttävlan

InomhusfälttävlanDet är fälttävlanslegenden Janne Jönsson som bjuder in den svenska fälttävlanseliten i samband med Flyinge Indoor nästa helg. Spännande utmaningar väntar och tanken är att tävlingen ska fungera som uppvärmning för de ryttare som ska tävla på Friends.

Flyinge bjuder på inomhusfälttävlan
Ludwig Svennerstål och Stinger på Friends. Foto: Roland Thunholm

Det är i samband med Flyinge Indoor – Winter Edition som ridkonstprofessorn, OS-medaljören och fälttävlanslegenden Janne Jönsson har bjudit in några av Sveriges bästa fälttävlansryttare till en inomhusfälttävlan i Flyinges stora ridhus.

På torsdag den 20 november startar vinterupplagan av Flyinges inomhustävlingar i hoppning med ett brett tävlingsprogram – och på fredag kväll klockan cirka 19.30 drar Janne Jönsson Invitational Indoor Fälttävlan igång.

Tävlingen är också en förberedelse för de ryttare som kommer att tävla på Stockholm International Horse Show.

På Flyinge Indoor kommer det bland annat att bjudas på Morgondagens vinnare, GHS Young Rider Cup, Lövsta Future Challenge, Skåne topp 10 och Grand Prix-hoppning.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden