Hoppning
15 december 2016 15:24

Formen fortsatt på topp – Malin och Cue Channa 1,55-trea

Efter att dressyren med Valegro i täten underhållit på Olympia är det nu dags för hoppningen att ta vid. Snyggast svenska start fixade Malin Baryard Johnsson och Cue Channa som redan på Friends visade att formen är på plats och nu blev trea i 1,55.

Formen fortsatt på topp – Malin och Cue Channa 1,55-trea
Snygg start för de svenska tjejerna i London. BILDBYRÅN

Efter en välförtjänt lugnare period efter en intensiv säsong är H&M Cue Channa (SWB, sto, f 2006, e Cardento-Robin Z, uppf Susanne Persson, äg Stuteri Arch)  tillbaka i prima form. Det visade hon redan på Friends där Malin Baryard Johnsson red henne till ett fint protokoll med ett nedslag i GP 1,55, placering fyra i 1,45 och en bronsplats samt 105 000 kronor i 1,50.

Nu är det England som gäller och starten kunde inte ha blivit så mycket bättre på London International Horse Show. Med hinder på 1,55 i Santa Stakes satte Malin och Cue Channa två felfria rundor och landade på omhoppningstiden 37,38. Det blev en tredjeplats i det 31 ekipage stora startfältet som toppades av Daniel Deusser och Hidalgo VG på 36,05.

De internationella femstjärniga klasserna rullar vidare. Senare i kväll går en 1,50 med Malin, Peder Fredricson och Douglas Lindelöw. Tävlingen avrundas så småningom på bästa sätt med världscupen på söndag och Grand Prix på måndag.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden