Dressyr
4 mars 2018 14:45

Fortsatta framgångar för Denise Ljungkvist i Belgien

U25Framgångarna fortsätter för Denise Ljungqvist i årsdebuten med Soéga. Den belgiska GP-segern i lördags följdes upp med en andraplats i söndagens GP-kür för U25-ryttare.

Fortsatta framgångar för Denise Ljungkvist i Belgien
Denise Ljungkvist och Soéga tog en andraplats i söndagens GP-kür för U25-ryttare i Belgien (arkivbild). Foto: Kim C Lundin

Ekipaget hade många fina framgångar under 2017, och denna vecka säsongsdebuterar Denise Ljungkvist och Soéga (SWB sto f-07 e Sandakan-Amiral, uppf Anette Richard) i U25-klasserna vid de fyrstjärniga dressyrtävlingarna i belgiska Lier.

I lördagens Grand Prix U25 vann Denise och Soéga med 71,966 procent. Sin fina form höll de i även under söndagens GP-kür för U25-ryttare där det blev en andraplats.

Klassen hade nio startande och Denise belönades med totalt 72,425 procent och var inte långt från segerprocenten på 72,550 som danska Nanna Skodborg Merrald fick med Saadan Que. Tre av domarna höll dessutom Denise och Soéga som det främsta ekipaget i klassen.

Även Beata Söderberg startade i samma klass med Harmony’s Fiorano och de kom på en åttonde plats med totalt 64,625 procent.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 114 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden