Ridsport Play
1 september 2016 10:41

Från vanskött till modell

För åtta år sedan var frieserstoet Celeste misskött, men numera är hon modell och högt älskad av sin matte. SVT har hälsat på hos Emma Stjernlöf och hennes svarta skönhet.

Från vanskött till modell
Numera är Celeste ompysslad till max av Emma Stjernlöf. (Foto från SVT:s inslag)

– Hon var ingen vacker syn då. Tittar jag på de bilderna i dag kan jag nästan gråta, säger Emma Stjernlöf till SVT Nyheter Blekinge om hur Celeste såg ut när hon köptes.

Den sorgliga historien om det magra stoet med tovig päls och långa hovar fick ett lyckligt slut som innehåller både seger i dressyrallsvenskan i Blekinge och många uppdrag som modell. Efter en skada i hagen är dressyrkarriären över, men likväl fortsätter livet som modell där bland annat träns och täcken visas upp av Celeste.
– Jag hoppas verkligen hon har många år framför sig och så länge hon tycker det är kul så kommer jag att ställa upp med henne, säger Emma till SVT.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden