Hoppning
14 maj 2019 10:08

Gissa rätt och vinn biljetter till världsfinalen

FantasisportI ett försök att ta hoppningen mer online och involvera intresserade världen över, släpper FEI nu en plattform där man kan spela på vilket lag och vilka ryttare som toppar nationshoppningarna under årets säsong. Den med bäst koll vinner biljetter och resa till världsfinalen i Nations Cup 2020.

Gissa rätt och vinn biljetter till världsfinalen
Finalen i FEI Nations Cup är en av årets höjdpunkter. Här firar Belgiens lag efter segern 2018. Foto: FEI/Jim Hollander

Genom sitt nya spel vill FEI göra hoppintresserade mer delaktiga i sporten. Du väljer själv ut det lag du tror vinner på varje nationshoppning och kan även tävla mot vänner och andra online. Säsongen startar i helgen, när franska La Baule står som värd, och avslutas med årets nationsfinal i Barcelona i oktober.

Vinnaren – den som under året samlat ihop flest poäng när det gäller vilket lag som vinner varje deltävling, samt vilka ryttare som ingick i laget och vilka som var felfria – får en resa för två till nationsfinalen i hoppning 2020.

– Vi har sett att fantasisport spelar en stor roll för att skapa djupare relationer mellan fans och sport, säger Ralph Straus, Commercial Director på FEI.

Här kan du läsa mer om hur spelet fungerar.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden