Hoppning
3 oktober 2012 12:32

Globen vill ha Springsteen

Globen-generalen Ulf Rosengren har gett Sveriges hoppkung Rolf-Göran Bengtsson ett uppdrag - att bjuda in det amerikanska stjärnskottet Jessica Springsteen till Stockholm International Horse Show. Och få henne att ta med sig pappa Bruce.

20-åriga Jessica Springsteen fick nyligen rejäl förstärkning i stallet, genom valacken Vindicat W som fanns med i Storbritanniens guldlag under OS. I helgen befinner sig Springsteen i Rio de Janeiro för att tävla, precis som världsettan Bengtsson. Då såg tävlingsledaren för Stockholm International Horse Show, Ulf Rosengren, sin chans.
– Jag har bett Rolf-Göran att fråga henne om hon inte vill komma till Stockholm och att han ska säga att han i så fall kan fixa in henne, säger han till Sportbladet.

Rosengren ser även gärna att hon tar med sig sin kändis till pappa, rockmusikern Bruce Springsteen, som hästskötare. Enligt Rosengren har amerikanen extraknäckt som groom några gånger.

Om Globen-publiken får se Rolf-Göran Bengtsson i år är ännu oklart, då tävlingen krockar med Gucci Masters i Paris samma helg.

Hingstar Online

Just nu 127 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar