Hoppning
3 april 2016 20:45

GP-avslutning i Baltic Cup

Oavgjort i GP-kampen mellan Sverige och Danmark. Sista dagen på stortävlingen Baltic Cup på Flyinge handlade mest om Grand Prix-hoppning. Tuffa banor signerade Maria Alfredsson och med många fina ritter.

GP-avslutning i Baltic Cup
Janelle Larsson på väg in till prisutdelning i Childrenklassen på Flyinge som hon vann med mycket god marginal med Clipz.

I Childrensklassen kom 17 ryttare till start och det här blev en lätt match för Janelle Larsson och Clipz, en valack efter Cardento, ägd av Royne Zetterman. Superfint ridet av Janelle och stor segermarginal till tvåan, Danmarks Naja Möller Madsen. Beata Hermelin såg ganska så liten ut på Davenport (e. Seargent Pepper) men som hon red. Ett nedslag efter klassens snyggaste runda som räckte till en fjärdeplats.

Både Janelle och Beata kom sedan igen i ponnyklassen, där Beata blev femma med Moflos Zorro, en ponny som tidigare reds av Kajsa Björe. Vann kategorin gjorde Ebba Danielsson med Parc Chit Chat.

Danskt i topp blev det i nästa kategori genom Freya Höjer Pedersen med Sabrina Fair och med Julia Lundberg och Dr Giggles tätt efter. Och några intensiva tävlingsdagar avslutades också med danska nationalsången, fixat av Christine Thirup Christensen och fina ponnyn Grantorino före Elsa Johansson och Castlecomer Man.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-