Sverige
5 augusti 2018 08:14

Gratis annonser på stor sajt med anledning av foderkrisen

TorkanEn stor annonssajt vill dra sitt strå till stacken i foderkrisens spår. Den som annonserar hos dem i vissa kategorier med anledning av foderkrisen får göra det gratis.

Gratis annonser på stor sajt med anledning av foderkrisen
Det råder grovfoderbrist i hela Sverige, och den pågående halmskörden ser ut också ut att bli mindre än normalt. Detta har bland annat drabbat ridskolorna hårt. Arkivbild

Det är med anledning av torkan i Sverige och de akuta problem med att få tag på grovfoder som många djurägare har som annonssjten Blocket erbjuder gratis annonser.

Det är för att ge köpare och säljare större möjligheter att hitta varandra och på så sätt undvika att djur slaktas som Blocket erbjuder denna tjänst som de kallar för #blockethjälpen. Hashtaggen ska skrivas in i annonsen och erbjudandet gäller vissa kategorier på sajten.

Flera andra initiativ har tagits för att hjälpa djurägare, bland annat Facebookgruppen Foderhjälpen och bidrag från banker. Myndigheter har också gett dispens från att förbuden att transportera grovfoder till Gotland, skörda vissa marker och fodra med fröhalm.

Så här gör du om du vill annonsera under Blockethjälpen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden