Hoppning
30 maj 2019 17:15

Guldekipaget toppade i Hamburg

Bäst i testEfter två tätplaceringar av Malin Baryard Johnsson i Hamburg var det nu teamkollegan Peder Fredricsons tur. Tillsammans med den bevingade EM-guldhästen blev det seger i Hamburgs 1,50.

Guldekipaget toppade i Hamburg
Peder Fredricson och H&M All In. Foto: FEI

I Global Champions Tours 1,55 tidigare i dag satte Peder Fredricson en av klassens absolut snabbaste tider med Zacramento, dock med ett ner. När det var dags för omhoppningen i 1,50-klassen, kallad Championat of Hamburg, var Peder än en gång blixtrande snabb och den här gången låg bommarna kvar. Tillsammans med H&M All In (SBS val f 2006 e Kashmir Van Schuttershof-Andiamo Z, uppf Bas Huybregts. äg Stuteri Arch) blev det seger.

13 av klassens 46 ekipage var med till omhoppningen. Peder och Allan gick upp i ledningen när en handfull återstod, och ingen rådde bot på svenskarna – seger och drygt 600 000 kronor i belöning.

Hamburg är All Ins andra internationella framträdande sedan han gick första omgången av den världscupfinal som Peder sedan fullföljde hela vägen till bronsplats med Catch Me Not S. I Windsor för några veckor sedan var Peder och All In placerade i den femstjärniga GP:n.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden