Dressyr
8 februari 2019 09:22

Haid Bondergaards Friends-finalist såld till junior

FörsäljningDressyrfamiljen Haid Bondergaard har sålt en av sina tävlingshästar. Valacken, som har internationell erfarenhet, ska nu tävlas av en svensk juniorlandslagsryttare.

Haid Bondergaards Friends-finalist såld till junior
Rasmus Haid Bondergaard och San Andreas. Foto: Roland Thunholm

Det är Haid Bondergaard Dressage som berättar om försäljningen av San Andreas (HANN val f 2007 e Sandro Hit-Walt Disney I, uppf Hans-Heinrich Oltmann) på sociala medier.

Ny ryttare på valacken blir 18-åriga Elise Lindeblad, Anderslöv, som har en plats i det svenska juniorlandslaget 2019. Hon har redan hunnit samla på sig en del internationell rutin tillsammans med Don Silvio förra året. För tillfället ligger hon på plats 30 på världsrankningen för juniorer.

Rasmus Haid Bondergaard och San Andreas kom tvåa i Lövsta Future Challenge-finalen 2018. Ekipaget har också gjort en hel del starter internationellt upp till och med Intermediare B. Valacken gick också unghäst-VM som 6-åring med sin tidigare ryttare.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden