Körning
7 juli 2014 09:23
Ridsportplus

Häng med till Flyinge

Spännande tävlingar och fina ekipage i en klassisk miljö. Häng med till Flyinge och se Eva Ŗsterlunds bilspel från helgens elittävlingar i körning.

Häng med till Flyinge
Ingrid Hesslo Levin med godkända ridponnyhingsten Bodethals Notre Petit hade en bra helg i Flyinge, här i konkörningen. Ekipaget blev femma totalt.

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Över 70 starter, strålande körväder och fina prestationer. Skånska Körsällskapets tredagarstävling på Flyinge hade alla ingredienser för succé. Dessutom fick man ännu en gång bekräftat att det är rutin och skicklighet som är avgörande när segrarna ska koras. Elitsamordnare Lotta Pålsson fick en hel del att fundera på efter helgens många körningar. Snart ska hon ta ut ett lag till enbetens eget världsmästerskap. Nu finns det fler ekipage som har visat att de är på gång mot mästerskapsformen.  

Läs mer här och här.

Text och foto: Eva Österlund

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden