Hoppning
10 november 2018 16:03

Här är årets JSM-medaljörer

MästerskapNu är första åldersgruppen klar med sitt inomhus-SM hos Helsingborgs Fältrittklubb. Och det var juniorerna som var de första att stiga upp på prispallen efter en rafflande omhoppning där enbart en hundradels sekund skilde mellan ettan och tvåan.

Här är årets JSM-medaljörer
Rasmus Nilsson, Michelle Cranning Hillgren och Melanie Ling-Vannerus fick kliva upp på prispallen när det var färdighoppat på JSM. Foto: Lottapictures

Det blev Michelle Cranning Hillgren och Udermus (KWPN val f 2001 e Odermus R-Jackson, uppf W. Witteveen, äg Matz Hillgren) som tog hand om guldmedaljen på årets JSM inomhus.

Det krävdes omhoppning mellan fem ekipage för att utse medaljörerna och guldekipaget hade bara en hundradels sekund tillgodo på tvåan, Rasmus Nilsson/Cit Cat. JSM-bronset gick till Melanie Ling-Vannerus/Verzace. Verzace var snabbast i omhoppningen men hade 4 fel.

Läs intervju med mästaren här.

Bildfest från omhoppningen

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden