Hästliv
13 juni 2016 12:17

Härlig vårtur blev Månadens bild

Kajsa Olin-Holmgren och SM-medaljören Ulvsbols Paulina fångades på det som blev Månadens bild när de var ut i skogen. Bakom kameran stod mamma Lotta Olin som vid det här laget har datorn full av hästbilder.

Härlig vårtur blev Månadens bild

– Kameran är med vid nästan varje ridpass – det blir nästan pinsamt ibland, säger Lotta Olin med ett skratt och tillägger:
– Datorn är full av hästbilder på mina tjejer.

Familjen bor i Kusmark utanför Skellefteå och på bilden är yngsta dottern Kajsa Olin-Holmgren ute med storasyster Hannas förra ponny Ulvsbols Paulina (f 1991, e Paul vd Papenhoeve RS 185).
– Paulina har tagit medalj på SM i körning, hon har travrekord och Kajsa tävlade henne i Lätt C dressyr. Hon var en fantastisk läromästare, säger Lotta som för övrigt är trogen Ridsportläsare sedan slutet av 70-talet.

Du har väl inte missat att vi efterlyser selfiebilder med häst den här månaden?  Ladda upp din bild här och du kan vinna en kvartalsprenumeration på Ridsport.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden