Sverige
12 april 2019 16:53

Häst skrämdes och försvann under ridtur: Lyckligt slut efter 15 timmar

Hemma igenI går försvann en häst efter att han blivit skrämd och hans ryttare fallit av. Nu har det blivit ett lyckligt slut på historien.

Häst skrämdes och försvann under ridtur: Lyckligt slut efter 15 timmar
Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Arkivbild: Istock

Det var i går som Flashen försvann, något han aldrig gjort förut. Han blev skrämd under en ridtur och efter att ägare och ryttare Christel Rosdahl fallit av försvann Flashen. Under fredagen hittades han av personerna som hjälpte till med letandet och kunde återvända hem.

Christel skadade sig i fallet och fick gott om hjälp av vänner och familj att leta efter sin häst. Det är en lättad ägare, som numera går på kryckor, som berättar för P4 Halland om läget.
– Han är vid gott mod, glad och gnäggar på sina kompisar, men han har sårskador lite här och var på kroppen så han ska få träffa en veterinär, säger Christel Rosdahl. Hör hela inslaget här nedanför.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 111 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-