Sverige
10 december 2020 06:15

”Hästar och ponnyer för alla” – budgivningen drar igång

Något för allaIdag torsdag går startskottet för Equestrian Academy Online Auctions. Här kan du spana in den första kollektionen i det nytänkande auktionskonceptet.

”Hästar och ponnyer för alla” – budgivningen drar igång
6-åriga stoet In the Woods (e Bretton Woods-Donnerfly) är en av hästarna i kollektionen. Hon finns hos Cecilia Bergåkra på Hunneberga Gård. Foto: Isak Rautenberg

Den första onlineauktionen i Sverige där hästarna matchas av proffsryttare öppnar för budgivning idag torsdag. Bakom det auktionskonceptet med ”hästar och ponnyer för alla” står dressyrtränaren och svårklassryttaren Lovisa Degreef Beselin.

– Responsen har varit mycket bra. Kollektionen är en ”gott och blandat-kollektion” med mycket fina dressyrhästar, årsföl och hobbyhästar som passar de allra flesta. Förhoppningen är att hästarna passar med dem som bokar provridning och sedan budar, berättar hon.

– Tipset är att boka provridning snabbt, då det är många som vill testa och vi måste selektera.

Här under kan du se häst nummer 1 i kollektionen, 6-åriga ponnystoet Fiona (efter SWB-hingsten Hermes), som visas av Rebecca Mauléon.

Här kan du se hela kollektionen.

Läs mer om Equestrian Academy Online Auctions.

Budgivningen avslutas den 13 december.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden