Sverige
24 januari 2020 11:50

Hästlycka och Ridsport startar samarbete om hästannonsering

Nu kommer köp- och säljannonser från Hästlycka även publiceras på Ridsports sajt – och vissa annonser även i den tryckta tidningen. Detta tack vare ett nytt samarbete.

Hästlycka och Ridsport startar samarbete om hästannonsering
Ridsports vd Sussi Tornberg och Hästlyckas vd Alexander Lorentz. Foto: Lina Nydahl

På Hästlycka publiceras redan både köp- och säljannonser, men nu kommer de även att synas på Ridsports hemsida. Utvalda annonser publiceras även i Ridsports tryckta tidning, enligt ett nytt samarbete.
– Tillsammans får vi enorm räckvidd. Det känns väldigt spännande och för oss på Ridsport framförallt kul att ta tillbaka hästannonserna som varit en stor del hos oss tidigare. Med Hästlycka som partner känner vi att vi får till ett samarbete som på helt rätt sätt dockar in i våra värderingar och visioner om att kvalitet går före kvantitet, säger Ridsports vd Susanne Tornberg.

Inga bluffannonser

Sedan starten har fokus för Hästlycka varit att hålla sajten ren från bluffannonser och maximera användarvänligheten, berättar sajtens vd Alexander Lorentz.
– Alla annonser från privatpersoner är gratis och granskas stenhårt före publicering vilket är ett led i vår gemensamma syn på hög trovärdighet och seriositet. Försäljningsstall och företag är redan godkända och slipper granskning. Vid misskötsel raderas företagskontot, säger Alexander Lorentz.
När det gäller användarvänlighet är den nya plattformen mobilanpassad, och sajten har utformats med hjälp av feedback från kunder, enligt Alexander Lorentz.
Marknadsplatsen är redan igång och i nästa nummer av Ridsport kommer det även finnas hästar till salu.
– Jag ser oerhört mycket fram mot det här samarbetet, säger Susanne Tornberg.
Samarbetet sker till en början under fem års tid.

Du hittar den nya köp- och säljsidan här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden