Dressyr
18 mars 2018 15:23

Hattrick i andraplatser till Louise och Zernard

Tre gånger tvåaCPEDI3*-tävlingen i Danmark avrundades med mer svenskt bland topplaceringarna. Bäst svensk var än en gång Louise Etzner Jakobsson som fullbordade ett hattrick i andraplatser under årsdebuten.

Hattrick i andraplatser till Louise och Zernard
Zernard och Louise med en av sina supporters i form av Louises make Gunnar. Arkivbild: Roland Thunholm

Louise Etzner Jakobsson och Zernard fortsatte på topp under sin första tävling för i år, CPEDI3*-tävlingen hos Blue Hors i Danmark. Efter två tidigare andraplatser var det dags för küren och än en gång levererade EM- och Paralympicsmedaljören. Det blev ännu en andraplats i grad IV på 72,758 procent och det betydde dagens bästa svenska placering. Hemmaryttaren Susanne Jensby Sunesen/Csk’s Que Faire la beslag på samtliga segrar i graden.

I grad I red fredagsvinnaren, den dubbelt Paralympicsmeriterade Anita Johnsson/Dear Friend, in på stabila 72,444 procent. Det var hårt i toppen och procenten gav plats tre bland de fyra till start.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden