Blogg
18 mars 2012 18:28

Havrepappa ”hoppar”

Jag vet att många av er har väntat, och längtat, på att jag skulle hålla mitt löfte om att hoppa högre, längre och snabbare än Lasse Anrell. Därför publicerar jag idag en video där jag knäcker Anrell inte bara en gång, utan tre gånger, varav en gång ridandes på en käpphäst.

Hela videon är en fri tolkning av Malin Baryards gamla video Do you wanna ride som hon gjorde för minst tusen år sedan tillsammans med Spånka nkpg. Jag kan bara beklaga er läsare som frivilligt väljer att titta på klippet, och till dig Malin kan jag bara säga: -Förlåt! Om ni inte minns hur den riktiga versionen ser ut och låter, så hittar ni videon i inlägget från igår här i bloggen.

Jag kan verkligen inte rida. Den sammanlagda tid som jag har spenderat på en hästrygg i vuxen ålder understiger tre timmar. Om man skall säga något positivt med det här videoklippet så måste man ändå säga att jag verkligen bjuder på mig själv under de dryga tre minuterna som den här videon pågår.

Efter det här så förväntar jag mig en inbjudan till Stjärnornas hoppning i Globen, eller kanske inte. Det är väl ingen idé att dra ut på pinan längre, här är Havrepappas version av Do you wanna ride… Än en gång, förlåt Malin!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-