Blogg
31 mars 2016 17:01

Hej i vårsolen

Nu är vi väl hemma igen efter en vecka i Göteborg på Gothenburg Horse Show. Jag är så tacksam att jag fick chansen att rida i Scandinavium genom Lövsta Future Challenge.

Det har varit enormt givande både för mig och Arne! Vi åkte förra tisdagen och hade första start på torsdagen. Det har varit fantastiskt att få sitta och trimma med världens bästa ryttare och spana in detaljer i så många dagar. Se vad de kanske ändrar från ena dagen till den andra – men en röd tråd man ser genom alla ryttare är att arbeta hästen avslappnad.

För att vara första gången för Arne på en sådan speciell arena som Scandinavium när publiken sitter så nära inpå var han väldigt duktig. Han har presterat fantastiskt fint och avslutade helgen med att hoppa Gothenburg Trophy 1,55 GP med två nedslag. Det var en väldigt bra runda men när det är på denna höga nivå är det så små detaljer som avgör, därför var det en väldigt bra erfarenhet för oss båda. Arne är ju trots allt bara nio år och har framtiden framför sig!

Jag hade glädjen att ha Lena Brandt med mig som groom trots att Lena egentligen har slutat grooma för några år sedan, väldigt proffsigt hela vägen. Hemma har Christina och resten av teamet hållit ställningarna jättefint, det är alltid skönt att känna att hästarna blir väl omhändertagna även om jag är borta.

Fantastiskt kul att se Steve vinna WC-finalen igen. Jag har på nära håll sett Steve träna i Zurich, ingen slump att han vinner. Vilka ryttare det var i toppen, där snackar vi riktig sport!

Nu laddar vi om inför utesäsongen med en massa inspiration!
Ha det bra,
Wilma

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden