Hoppning
11 maj 2014 12:20

Helena Persson toppade i Hammarö

Helena Persson och Bonzai H segrade i den andra deltävlingen i Swedish 7 Star Spring Tour som reds på Hammarös nationella tävlingar på söndagen.

Helena Persson toppade i Hammarö
Helena Persson visade fin form när hon vann i söndagens deltävling i Swedish 7 Star Spring Tour. Anna-Lena Bergqvist

Fyra hästar gick till omhoppning i 1,50-klassen. Linda Heed hade inte mindre än tre hästar med. Hon inledde med Lets Dance men blev utesluten när hon red fel väg. Nästa ekipage ut var Helena Persson på Bonzai H och hennes plan visade sig hålla hela vägen.
– Jag visste att jag inte kunde slå Linda rent tidsmässigt. Min plan var att rida på säkerhet men ändå så snabbt att jag skulle sätt press på Linda så att hon var tvungen att gasa på i omhoppningen med sina övriga två hästar, avslöjar Helena Persson efter segern.

Linda Heed fick ett nedslag med både Bee Wonderful och Chausette Polo men tog hand om andra, tredje och fjärdeplaceringen. Femteplaceringen gick till Niklas Arvidsson på Click and Cash som var den den snabbaste av fyrafelarna i grundomgången.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden