Ponny
1 juni 2014 14:09

Helgens Medelsvår A-segrare

Det har varit några hoppklasser, med varierat antal startande, i Medelsvår A som toppat helgens ponnytävlingar.

Flest startande fanns hos Åstorpsortens Ryttarförening som hade två Msv A-hoppningar. Lördagens tidshoppning hade 13 startande i kategori C, där Linnéa Bidefors med den 20-årige hedersmannen Dr Giggles var snabbast av två felfria. I kategori D på 1,30-höjder var Elsa Johansson och Crafty Boy ensam felfri bland sju startande.

Söndagens Msv A-klass fick tio startande i båda kategorierna. På C-ekipagens 1,20-höjder blev det omhoppning mellan tre ekipage på fyra fel i grundomgången. I avgörandet var Tom Svitzer, gårdagens tvåa, ensam felfri med Snow Flake. I kategori D var det endast Erika Wenderyd och Bayfields Fleur som hade alla rätt och då behövdes ingen omhoppning.

Orsa Ridklubb hade också två Msv A-klasser i programmet. Lördagsklassen fick sex ekipage till start och blev sammanslagen för kategori C och D. Den gick också som tidshoppning och vanns av Emilia Danielsson och C-ponnyn Stitch Willy som var snabbast av två fyrfelare.

Söndagens planerade Msv A-klass utgick enligt resultatredovisningen.

Det var även planerat en Msv A-klass hos Härnösands Ridklubb. Den hade enligt Equipe tre startande i kategori C men saknar resultat och blev antagligen inställd.

Fullständiga resultat
Åstorpsorten
Orsa
Härnösand

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden