Dressyr
11 maj 2020 10:00

Helgstrand och Emile Faurie ingår samarbete

InternationelltEfter ett ökat intresse på den brittiska marknaden har danska Helgstrand Dressage startat ett samarbete med mästerskapsryttaren, tränaren och domaren Emile Faurie. Hör Faurie berätta mer om samarbetet i ett filmklipp.

Helgstrand och Emile Faurie ingår samarbete
Emile Faurie, här på hingsten Delatio, inleder ett samarbete med Helgstrand Dressage. Foto: Kit Houghton/FEI

– Under åren har vi sett en ökning av förfrågningar från den brittiska marknaden, vilket nu har lett fram till det här nya samarbetet med en av Storbritanniens bästa dressyrryttare. Det är ett privilegium att välkomna Emile till vårt team. Han har guidat ryttare till mängder av segrar och dömt tävlingar på hög nivå, säger Andreas Helgstrand i ett pressmeddelande på Helgstrand Dressage webbsida.

Emile Faurie har bland annat ridit OS, VM och EM för Storbritannien. Nu ska Faurie ha flera av Helgstrand Dressages hästar hemma hos sig på gården i Oxfordshire, för utbildning och försäljning.
– Jag har uppnått några av de mål jag hade när det gäller tävlingar och mästerskap runt om i världen. För mig är det viktigt att kunna hjälpa nya talanger på deras väg till framgång, därför har tränarrollen blivit en stor del av mitt liv. Jag upplever en ökad efterfrågan på talangfulla hästar här hemma, och är därför väldigt glad över samarbetet, säger Emile Faurie.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden