Nyheter
19 februari 2021 16:06

Helgstrand och Schockemöhle lanserar ”spektakulär hingstvisning”

Nya budSom säkert flera har märkt blir det ingen digital hingstvisning i regi av Helgstrand Dressage och Paul Schockemöhle under fredagen. Istället lanseras kommande vecka en "spektakulär hingstvisning", där hingstkollektionen kommer att bli något "i hästväg". Missa inte filmklippet på Jovian, som är en försmak på vad vi har att vänta oss.

Helgstrand och Schockemöhle lanserar ”spektakulär hingstvisning”
Jovian (f -14 e Apache-Tango) vann 2019 unghäst-VM som 5-åring, riden av Andreas Helgstrand. Foto: Dirk Caremans

När Andreas Helgstrand i fjol fick ställa in sin stora hingstvisning valde han istället att filma hingstarna, både i stallet och under ryttare, och lägga ut på Facebook med kommentarer kring hingstens förtjänster och vilka ston han tror att hingsten passar till. Något som blev mycket uppskattat.

Tanken var att göra en favorit i repris med digitalt ”hingstsläpp” under fredagen, men nu har Helgstrand Dressage tänkt om. Tillsammans med samarbetspartnern Schockemöhle har man nu istället bestämt sig för att presentera alla hingstarna vid en ”spektakulär hingstvisning” på Clipmyhorse lördagen den 27 februari klockan 14.00.

”Varje år tänker vi att vi presenterar en extraordinär hingstkollection, men det här året kan vi lova att det blir det bästa av det bästa när det kommer till segerhingstar, premiumhingstar, mästerskapsvinnare och Bundessegrare”, skriver Helgstrand Dressage på Facebook.

Hingstvisning kan ses gratis från och med att den släpps och i fortsättningen, samt på Helgstrands och Schockemöhles respektive hemsidor.

Här är en försmak på UVM-segraren Jovian.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden