Hoppning
20 augusti 2016 08:10

Hellström i SM-ledning

Efter två avverkade omgångar har Jacob Hellström övertagit ledningen i årets hopp-SM inför söndagens final.

Fredagens 1,50-hoppning på Sundbyholm fick endast två felfria i Jacob Hellström med Happy Day Ter Putte och Helena Persson på Bonzai H.

Därmed är de också kvar på torsdagens resultat: 0,58 respektive 0,74 fel. Inför söndagens 1,55-höjder har Jacob och Helena ett nedslag tillgodo på Daniel Zetterman som med Acapulco Z ligger närmast bakom.

I den andra SM-klassen för young rider var det faktiskt ingen som var felfri över fredagens 1,45-hinder. Emma Falk med Surfers Paradise på 4,7 fel är i ledning före Karin Martinsen/Quantos som står på 6,3 fel.

Av torsdagens elva felfria juniorer på 1,35-höjder var det bara två som lyckades lika bra när deras andra SM-klass gick över 1,40-hinder. I delad ledning inför söndagens 1,40-avslutning ligger Ottilia Lundgren/Alisia och Josefine Nykvist/Lara.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden