Hoppning
6 januari 2018 10:01

Henrik i farten igen i Abu Dhabi

SIlverplatsHenrik von Eckermann fortsatte att ta för sig under lördagsförmiddagen i Abu Dhabis solsken. Gårdagens första- och tredjeplats kompletterades snyggt med en andraplats i 1,50 med Artiste De L’Abbaye D’Aulne.

Henrik i farten igen i Abu Dhabi
Henrik von Eckermann ingår i det svenska laget som hoppar i Rom på fredagen. (Arkivbild) clinic. (Arkivbild) Arkivbild: Roland Thunholm

I går ordnade Henrik von Eckermann en seger med Cantinero i 1,45 och en tredjeplats på samma höjd med Artiste De L’Abbaye D’Aulne. När Abu Dhabis fyrstjärniga hoppningar fortsatte under  lördagen såg Henrik till att säkra ännu en pallplats med Artiste (SBS, val, f 2006, e Conquest van de Helle-Idem d’Azur) som gör sin femte tävling med Henrik.

I omhoppningen med nio ekipage var Henrik och Artiste näst snabbast bland de felfria och blev tvåa, just efter Abduallah Alsharbatly med Crazy Quick.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden